servicesSpices Chef'n ja Organic Chef'n brändituotteiden suoraan varastoon toimitukset:

Promotto Spices toimittaa ennakkotilatut tuotteet suoraan HoReCa keittiöihin, vähittäiskauppoihin ja tukkukauppoihin. Toimitusten aikataulut sovitaan yhteisesti. Brändinimi luomumausteille ja -yrteille on Spices Chef. Brändinimi muille luomutuotteillemme on Organic Chef - Luomu kokki.

 

Business-to-business palvelut

Private labeling: Promotto Spices tarjoaa private labeling- palveluja yrityksille. Promotto Spices tuo maahan luomu raaka-aineet, pakkaa, ja toimittaa lopputuotteet asiakkaille varustettuna asiakkaan omalla tuotemerkillä ja merkinnöillä, jotka ovat elintarviketeollisuuden määräysten mukaisia.

Sopimuspakkaus: Promotto Spices tarjoaa sopimuspakkaus- palveluita yrityksille. Promotto Spices tuo maahan luomu raaka-aineet, pakkaa, ja toimittaa tuotteet asiakkaille. Asiakkaat voivat personoida tuotteita omalla tuotemerkillään, muilla merkinnöillään ja myydä.

Zero packaging: Promotto Spices tarjoaa zero packaging- palveluita yrityksille. Promotto Spices tuo maahan ja toimittaa luomu raaka-aineita ilman pakkausta asiakkaille. Promotto Spices voi tehdä myös zero packaging -laitteiston asennuksen yrityksen tiloihin ja toimittaa säännöllisesti uudelleen täytön.

 

Palveluiden saatavuus

Promotto Spices sijaitsee Joensuussa, Suomessa. Business-to business markkinointi palvelumme ovat saatavilla Suomessa, Virossa, Tanskassa, Islannissa, Latviassa, Liettuassa, Norjassa, Ruotsissa ja Venäjällä.